Støtte til godgørende formål

Linatech har ikke faste aftaler om støtte til godgørende formål, men hvert år udvælger virksomheden et formål, en sag eller et specifikt event, som virksomheden vælger at støtte. Det gør vi, fordi vi som virksomhed og arbejdsgiver har et socialt og menneskeligt ansvar. Det er ledelsen som vælger, hvem der skal modtage årets støtte, men det sker ofte på basis af input og inspiration fra medarbejdere, kunder eller andre forretningsforbindelser.

I 2023 har Linatech f.eks. været Bronze-sponsor for Team Rynkeby Midt-Vest, som er ét mange hold med i alt 2.400 cyklister og 500 hjælpere, som cykler til Paris for at rejse støtte til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. I 2023 blev der indsamlet imponerende 72,4 millioner kroner til kritisk syge børn.

Derudover står Linatech og medarbejderne til jul sammen om et lidt specielt event – Julelotteri. Hvert år modtager vores medarbejdere flotte julehilsner og gaver fra nogle af vores leverandører og forretningsforbindelser. Disse gaver vælger vi at samle i en fælles pulje, som medarbejderne kan købe lodder til, og ved vores årlige julefrokost udtrækker vi så de heldige vindere af de mange flotte gaver. Vi plejer at kunne sælge lodder for et sted mellem 4.000 og 5.000 kroner, og dette beløb donerer vi så ubeskåret til et godgørende formål.

I 2021 støttede Linatechs medarbejdere Kræftens Bekæmpelse, mens det var Danske Hospitalsklovne der modtag støtten i 2022, og i 2023 har vi valgt at støtte Røde Kors. Det er en fin måde at støtte på, da det involverer både leverandører, forretningsforbindelser, medarbejdere og virksomheden.